Theorie halen

LET OP ! theorielessen zijn bij mij altijd gratis en individueel !!

Voordat je een TTT of een praktijkexamen kunt doen, moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie examen bij het CBR !

Auto

Het theorie examen bestaat momenteel uit 65 vragen totaal, verdeeld in (1e deel) 25 vragen over gevaarherkenning waarvan je er 13 voldoende moeten zijn en (2e deel) 40 vragen verdeeld in 30 kennis- en 10 inzicht vragen waarvan er 35 voldoende moeten zijn om te slagen !! Vergeet niet om een geldig legitimatie bewijs en een oproep kaart (wordt aangeraden) mee te brengen naar het examencentrum van het CBR !

Individueel theorie examen (mondeling) Om een individueel examen aan te vragen, moet daar een speciale reden voor zijn. Dislectie is geen reden om een individueel examen aan te vragen!
Redenen voor een individueel examen zijn:
- Examen in een andere taal dan Engels, Duits of Turks (met of zonder tolk)
- Extreem veel last van faalangst en een aantal keer gezakt zijn voor het klassikaal theorie examen
- Kandidaten die speciaal onderwijs volgen of moeilijk kunnen leren
Individuele examens kunnen uitsluitend via de rijschool worden gereserveerd en betaald!

Tip: Bezuinig nooit op theorie leermiddelen. Meerdere malen examen doen is veel duurder!
Je kunt een pakket betellen via deze link

Op een theorie internet kaart van 15 uur of 22 uur zit namelijk ook GARANTIE. Heb je alle 20 proef examens op internet gemaakt, waarvan 5 opeenvolgende examens voldoende zijn, maar ben je toch desondanks voor het eerste theorie examen gezakt dan krijg je van VekaBest je examengeld terug gestort op je bankrekening! Slaag je daarentegen met een foutloos examen dan krijg je van VekaBest een bonus van € 100,- retour!
(lees alle voorwaarden op de website van VekaBest er kunnen geen rechten aan worden ontleend)

Het is mogelijk om al binnen een week de leerstof te beheersen, waarna je het theorie examen kunt doen bij het CBR. Om wachttijden te voorkomen, raad ik je aan om direct het theorie examen bij mij te reserveren. In de tussenliggende tijd kun je je theorie gaan leren.

Mocht je toch nog problemen hebben met je theorie neem dan contact op met mij, dan kan ik je verder helpen met de leerstof.

Ik wens je heel veel succes met het theorie examen!